Överlägg

Vad erbjuder Nordic Board UF?

Vi erbjuder dig en skärbräda av hög kvalité som ger dig förutsättningar att både lyckas och trivas i köket. Med motiv från fjällvärlden i Lappland kommer vår produkt att liva upp ditt hem. Denna passar därför dig som har den vackra fjällvärlden nära hjärtat. Vi finns här för dig med vårt professionella bemötande.

Produktbeskrivning

Design av Tove Byström

Våra motiv är målade av Tove Byström från Gällivare. Hon målar med alkoholfärger och använder inte pensel utan blåser ut färgen. Motiven har hon målat så dem blir abstrakta vilket gör att kunderna kan tolka bilden olika. Det som ser ut som träd för oss kanske ser ut som nått annat för kunden och detta tillåter dem att få en egen uppfattning. Hon har även lagt en detalj i höger hörn. På motivet som ska föreställa Lapporten har hon målat en ren och på motivet som ska föreställa Akka är det ett ledkryss. Detta har blivit företagets autograf och en igenkänningsfaktor för kunden.

Skärbrädan

Vi erbjuder skärbrädor av hög kvalitet detta eftersom de är gjorda av björkfaner vilket är ett ljust och fint träslag. De har även egen design och en läderrem fäst i toppen. Det går inte att diska i diskmaskin utan rekommendationer är att man torkar av dem med en trasa eller diskar av den förhand och torkar av dem direkt efter. Även om motivet är slitstarkt så kan det komma att bli skärskador och därför finns baksidan till för att skära på. Skärbrädan har flera användnings områden, den kan användas som skärbräda till matlagningen, men även som serveringsbricka eller bara som tavla.

Bakgrund

Skärbrädorna i våra hem var dessa vanlig plastskärbrädor som vi ansåg var dystra, neutrala och slitna. Därför har vi valt att ta fram dessa skärbrädor som istället ska liva upp hemmet med den naturnära känslan och de starka färgerna. Det vi valt att prioritera är även att vårat företag ska vara hållbart. Leverantörerna har trä som är FSC certifierade vilket betyder att dem tänker på hållbara skogar och tar ett socialt ansvar. Detta är något som var väldigt viktigt för oss redan från början.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *